Lions HedelandVelkommenLidt om osAktiviteterDem vi støtterKontakt osLions DK 
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Julehjælp 2017
Lions Hedeland har indsamlet madvarer til Værestedet Paraplyen og doneret juleposer til Forælder Fonden

>> Læs mereLions pris 2017 uddelt af HKH Prins Henrik
Donationen er i år på 624.000 kr., der deles ligeligt mellem to prismodtagerne, nemlig Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Lukashuset børne- og unge hospice.

>> Læs mereOverskuddet fra årets Tøsemesse 2017
Doneret til Værestedet Paraplyen i Taastrup

>> Læs mereBilleder fra årets Tøsemesse 2017


>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

 

 

Lions Danmarks humanitære hjælp

 august 2014

Lions Børneunivers i Fredericia 

Lions Danmark overrækker en donation på i alt 722.000 kr. til "Børneunivers" på Fuglsangcenter i Fredericia på deres 25 års jubilæumsdag.
I lørdags fejrede Dansk Blindsamfunds Fuglsangcenter sit 25 års jubilæum, hvor bl.a. Grevinde Alexandra i egenskab af protektor for Danske Blindesamfund også deltog.


UnAlexandra og Morten Olesender det officielle jubilæumsarrangement overrakte Axel Gorrsen Lions Danmark, de sidste 222.000 kr. af en samlede donation på i alt kr. 722.000.

Tidligere på året besluttede Lions klubberne at støtte opførelsen af et Børneunivers på Fuglsangcentret i forbindelse med en større gennemgribende renovering. "Børneuniverset" er et fællesrum/mødested med fokus på blinde og svagtseende børns leg og udvikling. Derfor overrakte Lions Danmark a conto kr. 500.000 på Lions årsmøde i juni, og i lørdags overrakte Axel Gorrsen, Lions, de sidste 222.000 kr.

I 25 år har Fuglsangcentret dannet rammen for Dansk Blindesamfunds kursus- og ferieaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær med gode venner og familie. Det er også denne sommer, at de første 30 værelser står færdige efter en gennemgribende renovering og modernisering af stedet..

Læs mere på Lions Danmarks hjemmeside

 

 

  1 million kroner til ofrene på Filippinerne

december 2013

FilippinerneDanske Lions Klubbers Katastrofehjælp forhøjer hjælpen til Filippinerne med kr. 500.000 til i alt 1 million kr., og hjælpeindsatsen bruges direkte og uden administrationsomkostninger.

Katastrofen på Filippinerne har et betydeligt større omfang end først antaget. Tyfonen Haiyans omfattende hærgen har ødelagt alt i katastrofeområdet, og endnu flere end først antaget har behov for mad, vand, lægehjælp samt tag over hovedet. Derfor har Danske Lions Klubbers Katastrofehjælp besluttet at yde i alt 1 million kr. til hjælp i Filippinerne.

Kr. 750.000 overføres direkte til Lions Klubberne i Filippinerne og anvendes til akut nødhjælp via de 380 Lions klubber på øerne.Kr. 250.000 overføres til Læger Uden Grænser's arbejde i Filippinerne. Beløbet anvendes bl.a. til oppustelige hospitaler.

 

december 2012

De danske Lionsklubbers Katastrofe- og hjælpefond har ydet en donation på 100.000 til ofrene for oversvømmelserne på Filippinerne.

Filippinerne blev i december ramt af tropisk storm -

 De danske Lionsklubbers Katastrofe- og hjælpefond har ydet en donation på 100.000 til ofrene for oversvømmelserne på Filippinerne.

 

Den 16. december ramte den tropiske storm Washi Filippinernes kyst. Stormen gik i land i nærheden af kommunen Hinatuan, der ligger i Mindanao regionen på Filippinernes sydlige øgrupper, og bevægede sig herefter vestpå mod regionen Palawan med en vindhastighed på op til 65 kilometer i timen.

Med sig bragte den tropiske storm kraftig nedbør, som forårsagede jordskred og voldsomme, pludselige oversvømmelser, der indtil nu har krævet over 1.000 mennesker livet. Samlet er en halv million mennesker berørt af uvejret og de skader, det har medført.

Stormen har forvoldt enorme skader på huse, infrastruktur og landbruget - skader, der anslås at løbe op i en milliard filippinske pesos, som svarer til over 131 millioner danske kroner.

Donationen overdrages til den lokale lionsklub, Lions Club Mount Kitanglad Range, og anvendes til rent drikkevand, mad i form af ris og sardiner. Desuden mangler der midler til medicin samt oprettelse af nødlejre.

 

oktober 2011 

 1/2 million til ofrene for jordskælvet
i Tyrkiet fra Lions Danmark

De danske Lionsklubbers Katastrofe- og Hjælpefond har ydet en donation på 500.000 kr. til ofrerne for jordskælvet i Tyrkiet. Lions i Tyrkiet fordeler midlerne hvor behovet er størst.

Et jordskælv på 7,2 på Richter-skalaen ramte sidste søndag det østlige Tyrkiet. Omfanget af katastrofen er endnu ukendt, men op mod 1.000 mennesker frygtes omkommet og mange tusinde er blevet hjemløse.

  
  

 september 2011

1/2 million kroner til ofrene for oversvømmelserne i Thailand

 De danske Lionsklubbers Katastrofe- og Hjælpefond har ydet en donation på kr. 500.000 til ofrene for oversvømmelserne i Thailand, som har været udsat for de værste oversvømmelser i mere end 50 år.

58 af 77 provinser er oversvømmet og næsten 300 mennesker er omkommet. Andre 8 millioner mennesker er blevet hjemløse og har mistet deres hjem og arbejde.

 

 

juli 2011

   1/2 million til nødlidende i Østafrika fra Lions Danmark

 

 

Lions Danmarks Katastrofe- og Hjælpefond har bevilget 1/2 million kroner til de nødlidende i "Dagahaley" Dadaab i det nordlige Kenya

Læger uden Grænser har registreret alarmerende niveauer af underernæring og oplever en stigning i antallet af underernærede børn. På organisationens ernæringscenter i Dadaab er 130 børn indlagt med livstruende underernæring, mens 2402 børn får ambulant behandling. I alt modtager 10.000 børn behandling for underernæring eller modtager fødevaretilskud

 

 

marts 2011

7,5 mio DKK til katastroferamte Japan fra Lions Katastrofe- og Hjælpefond

 Tsunami katastrofen i Japan
 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark