Hjem - Lions Hedeland

Lidt om os

Lions Hedeland blev chartret den 30. juni 2001, og er en del af Lions International, som er verdens største humanitære organisation af frivillige mennesker. Vi støtter socialt i lokalområdet, såvel som i Danmark og i udlandet.

Lions organisationen, der i 2017 har eksisteret i 100 år, er et spændende netværk, hvorigennem der ydes humanitær katastrofehjælp og hjælp til dårligt stillede mennesker på hele jordkloden, under mottoet: We serve.

Lions Hedeland afholder møde den 2. og 4. tirsdag i hver måned i Taastrup Kulturcenter poppelallé 12, 2630 Taastrup

Lions Hedeland er en kvindeklub og i øjeblikket har klubben 7 medlemmer.
I Lions Hedeland vægter vi det sociale sammenhold højt. Vi går f.eks. til foredrag, besøger virksomheder, tager på udflugter og holder fester, som financieres ud fra egne midler.